februari 04, 2007

Nedräkning... (på riktigt)

Idag spenderade vi förmiddagen på förlossningen. Gjorde CTG-kurva i en timme. Har sammandragningar med jämna mellanrum, bebisens hjärtljud ser bra ut och h*n dansar runt där inne som vanligt. =)

Pratade med en läkare som sa att äggvitan i urinen hela tiden ökar och att det inte är bra, samtidigt som det just nu inte är någon "kris". Däremot tror läkarna inte att det kommer att gå ner utan bara öka nu. På tisdag går vi in i vecka 40 (39+0), och de är inne på igångsättning nu under veckan... kanske redan imorgon!!!! Vi har ju fattat att de övervägt detta under veckan som kommer, men samtidigt har vi inte alls ställt in oss på det eftersom vi någonstans hoppats på att det ska komma igång av sig självt innan. Och jag känner mer och mer att bebisen är på väg att vilja komma ut, men h*n hinner nog inte med det innan imorgon eller tisdag... eller onsdag.

J*klar vad nervös jag blev helt plötsligt!!! Nu är det inte längre löst prat om att "eventuellt", "kanske", "vi får se" osv... nu är det snarare en fråga om vilken dag.

1 kommentar:

Thérèse sa...

Lycka till , jag håller tummarna och är så nyfiken. Är här varje dag och kikar om bebisen har kommit