februari 05, 2007

Hinnsvepning

I morse var vi inne på förlossningen för fler prover. Läkaren kom in vid 11-tiden och gjorde en "hinnsvepning" som ett första försök för att se om något vill hoppa igång. Än så länge känner jag inget speciellt annat än lite molande värk, men det är bara att vänta och se. Vi ska tillbaka i morgon bitti igen... om inget hänt innan dess.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va spännande att se att det är nära nu, har varit borta under helgen och hoppades att jag skulle få se en lite bild på eran lill* nu när jag kom tillbaka. Men ni verkar ju ändå ha fullt upp med provtagningar, CTG etc. Ska läsa till BM i framtiden därför blir din blogg extra spännande nu när du skriver så bra om vad som händer. Hoppas att dagen ger er vad ni väntat på!

Saring sa...

Varmaste lycka till! Jag är rejält avundsjuk på det magiskt häftiga du har framför dig.. Skall bli spännande att kika in här igen :o)

Anonym sa...

Din blogg påverkar mig tydligen mycket. Jag drömde om hinnsvepning natten till idag trots att jag inte har en aning om vad det är.

Anna Malaga sa...

Vad spännande, hinnsvepning borde sätta gâng det hela ganska snabbt. Lycka till!

Anonym sa...

Nu har det varit tyst på bloggen ett tag.. Hoppas att du har annat att göra än att skriva - att bebisen har kommit alltså!! :-)